MED80B95DFCF2AF4B949D0CC2033A047ECD

Lotsvägen 40

Skummeslövsstrand

Bostad med den rätta moderna känslan!

Ett arkitektoniskt modernt en-plans hus som huvudbyggnad sammankopplad med ett Attefallshus via stor altan och tak. Båda husen har sovrum/sällskapsrum och dusch/toalett. Huvudbyggnaden har också flera sängplatser i form av sovloft. Ett riktigt semester paradis ! Varmt välkomna !

 • Pris
  2 950 000 kr
 • Boyta
  72 m2
 • Biarea
  5 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  400 m2
 • Typ
  Fritidshus
 • Ref.Nr
  ME04910

Fritidshus nära hav

Huvudbostaden

Via entrèn in i hallen med klädhäng kommer du vidare in i hjärtat av bostaden du möts av öppet upp i nock så känslan av rymd och karaktär är påtaglig samt att arkitekten bakom detta har haft fria händer att skapa ett så spännande hus. Köket med matplats har allt man vill ha som i en åretrunt villa i övrigt finner du master bedroom, helkaklad dusch/wc och tvättrum, sällskaps hörna, ett lekfullt sovloft med flera sängplatser. Väl nere igen på entrèplanet kan du välja att gå ut till ditt trädäck och trädgården där den bästa platsen för att möta morgon/förmiddags solen alternativt ut till trädäcket och den takbelagda Pergulan som binder ihop de två husen.

Attefalls bostaden

Här kan du välja att gå en trappa upp till den fina solterrassen, därefter gå ner och få en skön svalkande upplevelse av den strategiskt välplacerade utomhus duschen eller gå rakt in till sällskapsrummet/sovrum med tillhörande dusch/wc.

Utomhus förråd

För redskap och badartiklar

Övrig information

Information
Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2014

Fönster

Nordan 3-glas trä/aluminium

Grund

Betongplatta

Fasad

Norrländskt kärngran

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt

Uppvärmning

FTX luftburen värme på VPe VV på UP

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

2 200 kr

El

6 000 kr/år

VA

3 000 kr

Total driftskostnad

11 200 kr

Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Karta
Lotsvägen 40
Skummeslövsstrand

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg