Balkong mot Malenskogen

Rivieravägen 33, D249

Riviera

Svit på lugnt läge

Ännu en gång har vi glädjen att presentera en svit på lugnt härligt läge i barnvänliga Brf Riviera Strand. Omåttligt omtyckt hotell där du som ägare fördelaktigt och bekymmerslöst har rätt att använda sviten tre månader om året, resterande tid har hotellet din svit för uthyrning och du tar del av intäkterna. Denna svit ligger på andra våningen med lugnt läge mot fina Malenskogen, här sköter du dig själv i eget boende och njuter av solnedgångar och kvällsdopp. Modern design och god standard genomsyrar hela anläggningen och här finns restaurang, pool, jacuzzi, bastu och aktivitetsrum. Välkomna till Brf Riviera Strand!

 • Pris
  2 995 000 kr
 • Boyta
  35,3 m2
 • Månadsavgift
  3 121 kr/mån
 • Antal rum
  1,5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04901
 • Tillträde
  Enligt ök

Populära Riviera

På Riviera finns tid och plats för avkoppling och njutning samtidigt som Båstads vackra natur, kustlinje och stadsplus finns på promenadavstånd. Precis intill Riviera Strand går strandpromenaden som längs med havet leder till Båstads alla delar och ett dopp i det blå är aldrig långt borta. Denna svit är placerad på attraktivt lugnt läge på andra våningen med vy mot Malenskogen. På hotellet finns restaurang, lekrum, pool, gym, bastu, lekrum och aktivitetsrum för ungdomar, något för alla åldrar. Utnyttja hotellets alla fördelar samtidigt sköter du dig själv i eget boende och njuter av solnedgångar och kvällsdopp. Boendet på Riviera Strand kännetecknas av modern design och god standard. All utrustning är snygg, funktionell och håller hög klass. Sviten har fyra bäddar fördelat på separat sovrum med dubbelsäng samt praktisk våningssäng, pentry och sociala ytor i anslutning till balkongen med skjutbara fönsterpartier. Pentry utrustat med glaskeramikhäll, kyl, mikro och diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin som har torkfunktion. Riviera Strand ligger i nordöstra delen av Båstad, ca en kilometer utanför centrum. Tillräckligt centralt för att vara bekvämt nära och samtidigt lugnt och avskilt vid Malens strandskog. I centrum finns det gott om butiker, caféer, restauranger och nattklubbar samt ett tennismuseum. Från Riviera Strand har du även nära till det nya handelsområdet Entré Båstad med bland annat stormarknad, saluhall, fiskaffär, sportbutik och affär med biltillbehör. Båstads tågstation finns ligger ca 3km från hotellet. Här får du en ekonomisk bra affär med tanke på intäkterna genom att äga sviten, även fast du väljer att bo här alla dina tolv veckor! Ett enkelt och gynnsamt ägande, på en plats som har allt! Välkomna till populära och barnvänliga Riviera Strand - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Svit 35,3kvm

Hall Spegel, Klädhängare med hatthylla Platsbyggd Våningssäng med lådförvaring och Sänglampor, 2 st 90 cm bäddmadrasser Sovrum Platsbyggd sänggavel med 2 st garderober och sänglampor, 160 cm säng. Kök Rostfri bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor Diskmaskin, bänkkyl med frysfack, micro och glaskeramikhäll. Matbord i massiv mörkbetsad ek och 4 st matsalsstolar Pendellampa ovan matbord Lounge Möblerat med matta, soffa, fåtölj och soffbord i carraramarmor Låg tv-möbel i mörkbetsad eklaminat. TV Wi-Fi Badrum Helkaklade väggar Klinkergolv med golvvärme Duschväggar i glas Fast + handhållen dusch Kommod, väggskåp, spegel Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Så fungerar det

När du investerar i bostadsrätt i Brf Riviera Strand kan du bo i din svit under tolv valfria veckor om året, och när du inte är där har hotellet din svit till uthyrning. Senast sex månader i förväg anmäler du till hotelloperatören vilka veckor du vill nyttja. Samtliga sviter som finns tillgängliga för uthyrning får du som ägare ta del av som en typ av avkastning, utbetalningar sker kvartalsvis. För uppgift om intäkter för just denna svit, kontakta mäklaren Anna. Efter egen vistelse betalar du för en storstädning, 1000kr för 35kvm, av din svit för att hotelloperatören ska kunna säkerhetsställa standarden inför uthyrning. I avgiften till föreningen ingår alla kostnader för el, värme, vatten, inre underhåll och reparationer. Hotelloperatören sköter det praktiska med nyckelutlämning, kontroll, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Hotellet tar även hand om fastighets- och trädgårdsskötsel. Läs mer på www.hotelrivierastrand.se

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Restaurang, garage, pool, bastu, gym, lekrum för barn, aktivitetsrum för ungdomar och aktiviteter under skollov. Läs mer på www.rivierastrand.se

Beskrivning bilplats

Parkering och garage finns.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

D249

Lägenhetsnummer register

0249

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2015

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

FTX

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Riviera Strand
Antal lägenheter

51

Andel i förening

1,7%

Månadsavgift

3 121 kr/mån

inkl el, värme, VA & inre underhåll.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Övrigt

Överlåtelseavgift 2,5% betalas av förvärvaren (köparen). Pantsättningsavgift 1% betalas av pantsättaren (köparen).

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Inga driftskostnader att redovisa då allt ingår i månadsavgiften.
Om området
Generellt

Riviera ligger direkt efter Malen på bekvämt promenad och cykelavstånd till Båstad via Strandpromenaden som tar en hela vägen fram. Riviera ligger intill havet där de vackra sanddynorna breder ut sig och öppnar upp den vackra sandstranden bakom. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna delen av Båstad! Ett mycket tilltalande område vid havet med fina joggingslingor i unik skogs- och vattenmiljö. Vidare finns här Hotel Riviera som erbjuder evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången eller varför inte bara avnjuta ett glas vin eller en glass i deras mysiga patio? Stranden nedanför är även en mötesplats vid högtider som Valborgsmässoaftonens brasa och nyårsaftonens magiska utsikt över fyrverkerierna längs med Laholmsbukten.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 5-10 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 25 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv intill Tuvelyckan erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på 60 min.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad, fiskaffär, pizzeria, sportshop samt en del övrig fackhandel såsom Elon m.fl. Här bedriver även Friskis&Svettis sin träningsverksamhet.

Dokument
Karta
Rivieravägen 33, D249
Riviera

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg