MEDA5AFC713968E40938E2DB56E58DA87A9

Vilohemsvägen 12D

Vejbystrand

Modern, fräsch tvåa med söderbalkong

Välkommen till Vejbystrand och rofyllda Vilohemsvägen! En välplanerad tvåa i mysiga Vejbystrand, ett modernt boende på andra våningen med stor klinkerbelagd balkong i söder med öppna vyer. Från lägenheten är det endast en en kort promenad till hav, strand, utomhusbassäng, hamn och livsmedelsbutik. Sällskapsrum med utgång till balkong, köket har delvis uppdaterade vitvaror och plats för matbord, väl tilltaget sovrum med garderobsvägg och helkaklat badrum med tvätt och torkmaskiner. Välkommen att boka din visningstid!

 • Pris
  1 950 000 kr
 • Boyta
  59 m2
 • Månadsavgift
  2 881 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04711
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Kommande visning

Maila mäklaren för att anmäla dig till visningen!

Sedan länge är Vejbystrand en omtyckt badort som med sin charm växer och är en plats där många väljer att bosätta sig. Servicen är god liksom kommunikationer till närliggande orter. Det vackra kustlandskapet längs med Bjäres sydsida inbjuder till fina promenader och cykelturer längs med havet. På Vilohemsvägen bor man lugnt i mysig miljö med närhet till skog, långsträckta badstränder och hav. Här bor man centralt i byn samtidigt som lugnet snabbt infinner sig med de öppna och grönskande ytorna runtom. Nu erbjuds en fräsch och tilltalande tvårumslägenhet på andra våningen där den stora balkongen med klinker är ett stort plus. Lägenheterna totalrenoverades och stod klara 2014 och sedan dess har samma ägare bott i lägenheten. Väl inne i lägenheten finns skjutdörrsgarderob och på golvet ligger klinker. Rakt fram finns köket som är väldigt fräscht med vita spegelluckor, kakel över diskbänk och plats för matbord. Uppdaterade vitvaror i form av kyl och frys i fullhöjd samt induktionshäll, samt ny LED belysning över köksbänk. Vardagsrummet har altandörr ut till den väldigt härliga balkongen i söderläge med grönytor och trädkronor i blickfånget. Balkongen är både djup och lång med plats för loungehörna och matgrupp. Golvvärme, luftig takhöjd, ljusa ytskikt och trägolv genomsyrar lägenheten som är fräsch och välplanerad. Från vardagsrummet nås sovrummet som har garderobsvägg och bredvid finns det stora helkaklade badrummet med tvättmöjligheter. På källarplan finns stort förråd som tillhör lägenheten och här finns även ett gym som kan användas av medlemmarna i föreningen. Till lägenheten tillhör parkeringsplats och det finns gästparkeringar för besökare. Välkommen till Vilohemsvägen - kontakta Anna och boka in din privata visningstid.

Kök

Kök i fint skick med vita spegelluckor, laminatbänkskiva, kakel ovan diskbänk och målade väggar. Utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll (2019), fläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd (2014). Alla vitvaror är Electrolux. Trägolv och målade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt/grått kakel och klinker. Utrustat duschhörna, toalett, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare (Electrolux).

Övrig information

Information
Övriga byggnader

På källarplan finns rymligt förråd som tillhör lägenheten samt gym som får användas av medlemmarna. Här finns även en gästlägenhet som kan hyras av gäster. Fiber finns.

Övrig information om byggnaden

Ny kyl och frys 2014, induktionshäll 2019, klinker på balkong 2020.

Beskrivning bilplats

Parkering tillhör lägenheten.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

D1102

Lägenhetsnummer register

1102

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1930

Renoverat 2014/2015

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

31 augusti 2016

Energiklass

D

Förening - Brf Vejby Havsbad
Generell information

I avgifterna ingår värme, vatten, sophantering, parkering, snöskottning, källarförråd samt gräsklippning. I bostadsföreningen finns det totalt 23 st lägenheter varav tre är radhus.

Antal lägenheter

23

Andel i förening

3,3%

Månadsavgift

2 881 kr/mån

I avgiften ingår VA, parkeringsplats, förråd.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsforening

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns, bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang.

Övrigt

Förråd tillhör lägenheten.

Bilplats

Parkering ingår.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tidigare tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. Första gången namnet på fiskeläget Vejbystrand förekommer är på en karta från 1865. Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ganska ordinär ort med omfattade villabebyggelse av det mest skiftande slag på åkrarna öster om bykärnan närmast hamnen.

Kommunikation

Vejbystrand har bra bussförbindelser till Ängelholm och flygplatsen finns inom 10 minuters körväg bort. Grannbyn Förslöv är idag med sin nya tågstation Bjärehalvöns centrum för kommunikation. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön.

Närservice

I Vejbystrand finner man åretruntservice i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem.

Övrigt

Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby i nordvästra delen av Vejby. Järnvägen med station i Vejbyslätt blev ett lyft för orten. En ny hamn byggdes 1933-1934, som ersatte den tidigare alltför lilla hamnen.

Dokument
Karta
Vilohemsvägen 12D
Vejbystrand

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg