MEDA7195E7AFE9C4878BD46DCE1E7E9A218

Aromavägen 54

Båstad

Välkommen till Bonum i Båstad

Med stor uteplats som delvis är inglasad i söder ligger denna ljusa, välplanerade trea med många bekvämligheter. Centralt läge, intill naturen och den lugna omgivning ligger Brf Aromabacken i Båstad, här erbjuds du som är 55+ ett bekvämt boende på avslappnat läge vid lugna gångvägar och den rogivande Örebäcken som rinner genom området. Välkommen till lättskött och tillgängligt boende mitt i Båstad.

 • Pris
  2 895 000 kr
 • Boyta
  70 m2
 • Biarea
  5 m2
 • Månadsavgift
  4 270 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  ME04484
 • Tillträde
  enligt ö.k

Bo lugnt i 55+

Med stor uteplats som delvis är inglasad i söder ligger denna ljusa och välplanerade trea med många bekvämligheter. Genom entrén möts du av en rymlig hall med grå klinkers på golvet, avhängningsytor, klädskåp och garderob. Direkt till vänster ligger köket som i öppen plan med det stora vardagsrummet. Det genomgående ekgolvet och takhöjden på ca 270 cm, skapar en härlig rymd och känsla. Den stora uteplatsen i söder är uppdelad med en inglasad del och en öppen del där man kan njuta oavsett om det är regn eller sol. Vidare har lägenheten två sovrum varav det ena är större med egen klädkammare och ett helkaklat badrum som ligger i direkt anslutning till båda sovrummen. Området ligger på avslappnat läge vid lugna gångvägar och den rogivande Örebäcken som rinner genom området. Här bor du med fina omgivningar i ett av Sveriges vackraste landskap samtidigt som du har närhet till service, kommunikation och kontinenten. Välkommen till Brf Aromabacken och denna fina bostadsrätt, för dig som fyllt 55 år.

Badrum

Helkaklat badrum med el-komfortvärme, wc, tvättställ med underskåp, spegel samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk tvättbänk samt gott om förvaring i överskåp.

Kök

Fullt utrustat kök från Vedum med induktionshäll, ugn och micro i högskåp, diskmaskin från Bosch samt gott om förvaring i såväl utdragslådor som i överskåp.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Lägenhetsförråd tillhörande lägenheten finns i källarplan. I byggnaden finns även tvättstuga, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal i souterrängplan. Vidare finns cykelförråd samt utvändiga cykelställ på gården.

Beskrivning bilplats

Möjlighet att hyra parkeringsplats och carport genom separat kö.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

210104001-0302

Lägenhetsnummer register

1002

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2018

Areakälla

Ekonomisk plan

Fönster

3-glas aluminium/trä

Våning

1

Lägenheten ligger på markplan med bra tillgänglighet.
Hiss

Ja

Ventilation

mekanisk FTX- ventilation med värmeåterv

Uppvärmning

Vattenburet värmesystem (fjärrvärme) med radiatorer.

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Genomförd

Energiklass

D

Förening - Brf Aromabacken
Generell information

Föreningen med 32 bostadsrätter. Uppförd av Riksbyggen och blev Inflyttningsklart i november 2018.

Antal lägenheter

32

Andel i förening

2,5%

Månadsavgift

4 270 kr/mån

Inkl. värme och ett basutbud av tv-kanaler. obligatoriskt tillägg för vatten om 226 kr/mån tillkommer. VA, varmvatten och el faktureras av föreningen. Försäkringskostnad tillkommer.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

TV och bredband

Bjärekrafts Basutbud för TV ingår i avgiften.

Bilplats

Parkeringsplats finns till varje lägenhet till separat kostnad om 200kr/mån.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

1 852 kr/år

VA

734 kr

Total driftskostnad

2 586 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer det obligatoriskt tillägg till bostadsrättsföreningen om 278kr/månad för vattenförbrukning. VA, varmvatten och el faktureras av föreningen. VA: Ungefärlig kostnad för varmvatten. El: Ungefärlig kostnad för hushållsel. Kostnad för försäkring tillkommer, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Karta
Aromavägen 54
Båstad

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg