MEDAC1FCABB52A846CE8C905C7FA8E90B37

Vångavägen 31A

Båstad

Marklägenhet med inglasat uterum centralt i Båstad

3-rumslägenhet på markplan i 55+ boende centralt i Båstad. Denna välplanerade lägenhet har trevliga socialytor med kök, vardagsrum och matplats sammanhängande. Från vardagsrummet finns utgång till inglasat uterum och stensatt uteplats. Egen p-plats tillhör lägenheten. I byggnaden finns övernattningslägenhet, tvättstuga och festlokal. Fina omgivningar, nära till centrum och trevlig gemensam trädgård.

 • Pris
  2 700 000 kr
 • Boyta
  85,7 m2
 • Månadsavgift
  6 654 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  FS04458
 • Tillträde
  10 augusti 2021 00:00

Välkommen in i denna ljusa trea. Här finns en rymlig hall med gott om förvaring bakom stora skjutdörrspartier, stort vardagsrum med matplats i öppen planlösning mot köket. Vidare genom hallen finner man två sovrum. Intill sovrummen ligger badrummet.

Kök

Kök i direkt anslutning till matplats och vardagsrum. Utrustat med spishäll, inbyggd ugn, fläkt -14, diskmaskin -20, kyl -15 och frys -15. Parkettgolv.

Vardagsrum

Fint ljusflöde och öppna ytor med plats för soffgrupp och matsalsmöblemang. Altandörr från vardagsrummet leder ut till det inglasade uterummet. Heltäckningsmatta.

Badrum

Helkaklat badrum renoverat 2014 och utrustat med kombinerad, dusch, handfat i kommod, toalett, tvättmaskin/torktumlare och öppningsbart fönster. Om man önskar badkar så finns det plats för det.

Sovrummen

Härligt, ljust sovrum med hörnfönster samt garderober med skjutdörrar. Heltäckningsmatta. Mindre sovrum som även passar som kontor eller gästrum. Parkettgolv.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Cykelförråd och soprum. Fiber finns.

Övrig information om byggnaden

Tillgång till rymligt källarförråd, tvättstuga, övernattningslägenhet, motionsrum, relaxrum med bastu, toalett, dusch, träningsrum, gemensamhetslokal/festlokal och hobbyverkstad. 7 500 m² park med ca 30 fruktträd.

Beskrivning bilplats

Egen P-plats ingår i avgiften.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

0002, A-13

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1999

Areakälla

Enligt ekonomisk förvaltare

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Ja

Rymlig hiss till alla våningsplan
Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

26 mars 2019

Energideklarationsförbrukning

105 kWh/kvm och år

Energiklass

E

Förening - Brf Trollbäcken 1
Generell information

Besök föreningens hemsida för fullständig information https://brftrollbacken1bastad.se/

Antal lägenheter

32

Andel i förening

2,7%

Månadsavgift

6 654 kr/mån

Inkl värme, VA, p-plats, sophantering och kabel-tv
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

TV - Bjärekraft, grundutbud ingår i avgiften. Fiber - Bjärekraft - abonnemang ingår ej.

Övrigt

Föreningen är ett seniorboende, 55+- Krav på permanent boende (se stadgar). Ej andrahandsuthyrning.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

För carportsplats betalas 100 kr/mån. Övriga ingår i månadsavgiften.

Renoveringar

Löpande underhåll.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

El

3 000 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

3 000 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Vångavägen 31A
Båstad

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg