MED7BCA0878FE9343A6927C3CBB28BA1349

Hundestedsvägen 4, lgh 1105

Båstad

Modern och snygg etta centralt i Båstad

Moderniserad och fräsch etta på centralt och öppet läge i Båstad! Nu erbjuds denna fina och ombonade lägenhet som med sina uppdaterade ytor är riktigt smakfull och mysig. Här har man satt in ett helt nytt och större kök som både är praktiskt och stilrent. Den öppna planlösningen gör att det finns plats för både soffa, matbord och säng. Stort plus med denna lägenheten är de fina vyerna över byn och Laholmsbukten samt privat altan med härlig eftermiddagssol. Välkommen att kontakta Anna för att boka din visningstid!

 • Pris
  1 150 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 500 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04445
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Välkomna till en synnerligen välskött gavellägenhet med egen uteplats och fin utsikt över Båstad. Tilltalande och ombonat boende där man på bästa sätt har utnyttjat ytorna och som gör känslan både trivsam och funktionell. Det centrala läget gör att du som boende på Hundestedsvägen har nära till Båstads rika utbud av både service, nöjen och vacker natur. På bara ett par minuter nås torget med butiker och busstation som gör det enkelt att ta sig vidare både till fots eller kollektivt. Hav och strand med fina promenadstråk finns drygt 500m från lägenheten med flera badbryggor och mysiga restauranger i hamnområdet. Det nya fräscha köket som gjordes i oktober 2020 har gott om förvaring, glaskeramikhäll, fläkt, kombiugn samt separat kyl och frys. Harmoniska färgtoner med gröna köksluckor, infälld belysning, nymålade vita väggar och läderhandtag. Lägenhetens smarta och öppna planlösning gör att ytorna kan utnyttjas väl med sovalkov samt plats för både bord och soffa. Fräscht helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett, spegelskåp. Tillfälle för dig som söker något enkelt med moderna ytor på riktigt centralt läge i härliga Båstad. Perfekt övernattningslägenhet eller fritidsboende för dig som besöker Båstad ofta och vill ha en egen plats att ladda batterierna på. Varmt välkomna att kontakta Anna och boka din tid för visning för att uppleva denna mysiga lägenhet på plats.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Postboxar finns till samtliga lägenheter. Eget förråd tillhör lägenheten. Fiber finns. Gemensam tvättstuga och städskrubb. Fri parkering på området. Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand.

Beskrivning bilplats

Gemensam fri parkering på området.

Lägenhetsnummer

1005

Lägenhetsnummer register

1005

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2011-2012

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

3,6%

Månadsavgift

3 500 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Månadsavgift 3500kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Karta
Hundestedsvägen 4, lgh 1105
Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg