MED68ED36D2F0E84921BB7469DE568A812C

Ljungvägen 56A

Grevie

Rymligt parhus på högt läge med vacker utsikt

Välkommen till trevligt och rymligt parhus i 2-plan i souterräng på högt fint läge på populära Ljungvägen i Grevie. Egen mysig trädgård med stensatt uteplats vid entrén och överbyggd uteplats med utgång från det övre planet. Trevlig och social planlösning med tre/fyra sovrum samt sällskapsrum i anslutning till köket och balkong med riktigt fin utsikt över det böljande landskapet, havet och Kullahalvön.

 • Pris
  1 650 000 kr
 • Boyta
  120 m2
 • Biarea
  5 m2
 • Månadsavgift
  6 574 kr/mån
 • Antal rum
  5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  ME04440
 • Tillträde
  juni 2021

På högt läge på Hallandsåsens sydsluttning ligger detta trevliga bostadsrätts parhus i 2- plan souterräng. Det höga läget ger vacker milsvid utsikt över landskapet, Skäldervikens glittrande vatten och Kullahalvön. Egen liten trädgård med med altan och uterum tillhör och här har man även egen carport. Grevie ligger mitt på Bjäre och gör att avstånden till hela halvön är korta. Service och kommunikationer finns i Grevie, Förslöv och Båstad medans naturupplevelser och salta dopp även finns lättillgängligt. Den gamla banvallen går genom Grevie och har asfalterats och bjuder på vacker grönskande natur och leder till Förslöv och Båstad. På entréplanet kommer man in i hall där trappa leder upp till ovanvåningen. Här finns tre sovrum, badrum, tvättstuga och förråd. Entréplanet innefattar hall med trappa upp till ovanvåning, badrum, tre sovrum, tvättstuga och förråd. Ovanplaner har sociala ytor dör vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning. Här finns även matplats, badrum och utgång till balkongen som har milsvid utsikt åt landskapet i söder. Från vardagsrummet nås även uterummet som ligger i direkt anslutning till trädgården. Varmt välkomna att kontakta Miguel och boka din visningstid!

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Carport med förråd.

Beskrivning bilplats

Carport och parkering.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

210062002-0001-08

Lägenhetsnummer register

0001

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-plan i souterräng parhus

Byggår

1990

Areakälla

föreningens information

Fönster

Energiglas

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk FTX

Uppvärmning

El, vattenburen

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

27 januari 2017

Energiklass

D

Förening - Riksbyggen Brf Greviehus nr 2
Antal lägenheter

22

Andel i förening

5,2%

Månadsavgift

6 574 kr/mån

I månadsavgiften ingår även kostnader V/A och sophantering.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Renoveringar

I nuläget planeras inga avgiftshöjningar. Läs om föreningens renoveringar och planerat underhåll i årsredovisningen.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Uppvärmning

18 500 kr

VA

0 kr

Total driftskostnad

18 500 kr

I uppvärmningskostnaden ingår kostnader av hushållsel.
Om området
Generellt

I Grevie finns både tradition och förnyelse. Byns största arbetsgivare är Lindab med huvudkontoret och tillverkningsenheten Lindab Ventilation. N.P. Nilssons trävaruaktiebolag har funnits i Grevie sedan 1907 och är byns äldsta företag. Här finns också ett flertal medelstora företag tillsammans med en stor mängd småföretag och jordbruk. Här finns en vacker och varierande natur med smultronstället Grevie Backar för den traditionella gökottan. Grevie Backar är en vacker rullstensås som sträcker sig genom byn med fina vandringsleder över de grästäckta kullarna. Bara en kort bil - eller cykeltur från samhället finns flera vackra och barnvänliga sandstränder, såsom Öllöv, Ängelsbäck och Segelstorp.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationsmöjligheter från Grevie med bussar varje timme mot både Båstad och Ängelholm. Det avgår även bussar mot Torekov.

Närservice

Byn är liten men här finns ändå god service med välsorterad livsmedelsaffär, bibliotek, frisör, två förskolor samt en Montessoriskola. Bjärehälsan med läkarmottagning och sjukgymnastik ligger också här. Grevie erbjuder restauranger med konferensmöjligheter. I omedelbar närhet finns flertalet golfbanor i fantastiska omgivningar med bra restaurangutbud. Grevie kyrkby ligger församlingshemmet nära intill kyrkan och särskilt boende för äldre finns på Almgården.

Övrigt

Här finns något för alla smaker! Golf är populärt, med två klubbar att välja mellan för den som är intresserad. Tennis, fotboll och vandring är också en del av fritidsutbudet i Grevie. Här finns även en mycket aktiv idrottsförening som sysselsätter många ungdomar. I Grevieparken, med sin inomhushall och bygdegård, sker evenemang av skilda slag.

Dokument
Karta
Ljungvägen 56A
Grevie

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg