VIZ17-09_Hotal_Bastad_Pool_F.jpg

Brf Hotell Båstad

Unikt boende mitt i Båstad

Efter över 100 år utvecklas nu Hotell Båstad till 13 exklusiva lägenheter på centralt läge mitt i Båstad. Under 1900-talet har byggnaden tagit emot celebriteter från när och fjärran och inte minst vår tenniskung Gustav V hade sin egna svit på hotellet.

Denna historiska byggnad, som genom åren gästats av såväl den lokala befolkningen som kungligheter och celebriteter, har nu förvandlats till moderna och smakfulla lägenheter med fokus på byggnadens karaktär, tillgänglighet och trygghet. Här bor du med hög standard, privat och omgärdat poolområde och parkeringsplats, mitt i Båstad med kort promenadavstånd till både hamnen och all service som finns runt omkring. Med den magiska utsikten över takåsar, hamnen och Laholmsbukten så förstår man snabbt varför detta hotell under åren varit välbesökt.

Endast ett fåtal lägenheter kvar med inflyttning innan sommaren 2021, kontakta oss för mer information!

Tva_bilder_Hotell_Bastad_VANSTER_.png
Två bilder till hemsidan Hotell Båstad HÖGER .png

Exklusivt boende med hög kvalitet

Med fokus på kvalitet och genomtänkta lösningar har man på bästa sätt anpassat fastigheten efter dagens krav och standard. Vackra trapphus bevaras, stuckaturer, golvnischer och bröstpaneler bevaras och återskapas samtidigt som hissar sätts in och moderna men klassiska material kommer till.

Brf Hotell Båstad speglar den nobla anda den härstammar ifrån samtidigt som man tar fasta på moderna bekvämligheter och säkerhet. Bland annat kommer man ha ett avancerat larmsystem för att säkra upp de boendes trygghet.

Välkommen till ett bekvämt liv i centrala Båstad med i exklusiv anda samt med charm, karaktär & trygghet - välkommen till Hotell Båstad!

Hotell_Bastad_170925_06.jpg

Unika bostäder, ingen den andra lik

Med tydliga ramar och utgångspunkt från den existerande fastigheten har Hotell Båstad nu anpassats till 13 unika lägenheter som inte är den andra lik. Att bo i något som ingen annan gör på rätt läge och med en känsla av såväl historia, karaktär och kvalitet är något de flesta bara kan drömma om.
VIZ17-09_Hotel_Aerea_F.jpg
VIZ17-09_Hotal_Bastad_Pool_F.jpg

Hitta hem till Hotell Båstad

Välkommen hem till ett unikt boende mitt i Båstad