Allarp Houses 13

Allarp Houses

Välkommen till Smart Living i Allarp

På strategiskt läge nära havet och naturen skapas nu åtta energieffektiva friköpta hus med hög standard och internationell känsla!

Välj mellan 112 m² på ett plan eller 2-planshus om 147 m², gavel eller inte, solceller, privat pool, separat lokal/kontor för uthyrning eller fler sovrum? Ja, valen är dina!
Välkommen till ett flexibelt boende med många möjligheter för alla skeden i livet och anpassningsbart för att kombinera boende med egen verksamhet eller kontor.

Husen byggs med genomgående hög standard och inkluderar finplanerad utemiljö med trädgårdssida samt avgränsande häckar och asfalterad framsida med plats för både bilar och cyklar. Med ett internationellt uttrycket som för tankarna till södra Europa finns här rätt förutsättningar att skapa ditt eget paradis med den rätta känslan.

Prisvärt boende på mycket bra läge och standard.

1-planshus 112 m² från: 4 590 000 kr.

2-planshus 147 m² från 5 490 000 kr

Allarp Houses 10.png
Omradesbilder_Allarp_220826-10.jpg
Omradesbilder_Allarp_220826-06.jpg

Läge och boende med den rätta moderna känslan, ett boende anpassat för framtiden

På vackert och bra läge i Allarp direkt inpå natur och havets brisande vind. Här bor du på strategiskt läge nära både tågstationen i Båstad och E6an som går mellan Malmö och Göteborg. Endast en kort cykel -eller biltur bort ligger Entré Båstad med all service du behöver i form av matbutik, fiskaffär, köttaffär och apotek för att nämna delar av utbudet.

Allarps Houses är ett väl genomtänkt projekt med 8 äganderätter där det finns möjlighet att bygga både 1-plans med boarea upp till 112 m² och 2-planshus upp till 147 m². Med stor flexibilitet i grunden kan bostaden anpassas på flera olika sätt och med detaljplan som delvis tillåter verksamheter finns även möjlighet att kombinera sitt boende med sin verksamhet och skapa en bättre boendekonomi. För mer information om vilka möjligheter som finns i planlösning och som tillval, kolla projektbroschyren.

Allarps Houses är ett väl genomtänkt, modernt och framtidsanpassat projekt. Med energieffektivt boende i grunden finns det även möjlighet att välja till solceller för att skapa ännu bättre driftkostnader och anpassa huset för kommande decennier. Välkommen energianpassat hus för framtidens behov.

Allarp Houses 8.png

Kvarteret

Husen är i en eller två våningar med flera alternativa planlösningar. alla hörnor i kvarteret blir friliggande hus medan de i mitten blir parhus.

Till varje hus hör en utemiljö på framsidan med asfalterad/plattlagd plats för två bilar, 4-5 cyklar och sophantering.

Sit.plan.jpg
Allarp Houses 10.png

Klicka här för att se alternativ på planritningar

Planritningar
Allarp Houses 2.jpg

Välkommen till Allarp, Skummeslövsstrand

Allarp är ett nytt samhälle som växer fram mellan Skummeslövs- och Hemmeslövsstrand. Goda kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till E6 och Båstad Station samt närheten till natur, hav och salta bad och Båstads kultur- och nöjesliv gör området mycket populärt. Samhället är expansivt och idag finns bl.a. förskola, äldreomsorg och vårdcentral på området och närhet till nya handelsområdet Båstad Entré. Till Båstad tar man sig med cykel på 15-20 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 45 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme. Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, tempererad utomhusbassäng och en utomhusanläggning för tennis med grusbanor samt padelbanor. I Svarvareskogens naturreservat finns motionsslingor och utegym samt fina joggingslingor i strandskogen/sanddynsreservatet och längs havet
Omradesbilder_Allarp_220826-01small.jpg
Omradesbilder_Allarp_220826-12small.jpg
Allarp Houses 5.png
Omradesbilder_Allarp_220826-02small.jpg
Allarp Houses 10.png

Hitta hem till Allarp Houses

Välkommen till Smart Living i Allarp