VY LODDAN, Ny bild Järnvitriol.jpg

Envibo, Ärrarps Ängar

Välkommen till det hållbara hemmet

Med stort hållbarhetstänk har Karin Petterssons Arkitekter tagit fram ett helt nytt koncept för hur man bygger hus som är välplanerade, stilfulla och samtidigt värnar om vår viktiga miljö.

Det moderna huset är framtaget för att tillgodose en hållbar livsstil där man med väl valda material har skapat stilfulla villor med genomgående hög kvalitet och förnybara resurser. Dessa fantastiska tvåplans hus är framtagna för att både tillgodose en av vår tids största utmaningar, vår miljö, samtidigt som både kvalitet och utformning tilltalar den mest kräsne husköparen.

Interiör_Arrarps_Angar2.jpg
envibo_1.jpg
envibo_2.jpg
Plan1.jpg
Plan2.jpg

Material & hållbarhet

Husen är byggda i sunda material och har valts med stor hänsyn till människan och miljön, utan att tumma på kvalitén. Genuina material som massivträ, glas, tegel och natursten har en lång livslängd och blir bara vackrare med åren. Golven och utvalda platsbyggda snickerier består av ljust ädelträ av hög kvalité för att skapa en vacker boendemiljö.

Väl genomtänkta system för värme och ventilation ger ett hus med minimala energikostnader. Tillsammans med solceller på taket producerar huset mer energi än det förbrukar på årsbasis.

Envibo.jpg

Ängelholm expanderar - Staden med nära till det mesta

Området Ärrarps Ängar i Ängelholm är just nu under expandering och det är ett mycket omtyckt och barnvänligt område med närhet till havet och centrum. På gång-/cykelavstånd finns även förskolor och skolor samt bra bussförbindelser.
VY LODDAN, Ny bild Järnvitriol.jpg

Hitta hem till Ärrarps Ängar

Välkommen hem till ert nya, hållbara och moderna boende.