Brf Solgläntan Tuvelyckan Båstad

Brf Solgläntan

Välkommen till Båstads nya smultronställe

På strategiskt läge i Hemmeslöv vid stationsområdet och Tuvelyckan, presenterar vi sju stycken moderna radhus med fasad av värmebehandlat trä och genomgående hög standard med endast 10 minuters promenad till stranden.

Bostäderna som är 110 m² fördelat på två plan är såväl yteffektiva och anpassade efter dagens behov på bostad. Entréplan erbjuder kök, matplats och allrum med uteplats på såväl fram och baksidan av bostaden. Ovanvåningen är fördelad på tre sovrum och ett övre allrum med utgång till stor terrass i söderläge.

Välkommen till Båstads nya smultronställe mellan havet och åsen!

glantan12.jpg
glantan001.jpg

Läge Läge Läge

I omtyckta och mysiga Hemmeslöv så håller området Tuvelyckan på att växa upp. Med nära till såväl hav som kommunikationer är detta ett riktigt bra läge och optimalt för dig som vill bo lugnt och fritt i tennisstaden Båstad som förutom sin sommarpuls även erbjuder kilometerlång sandstrand, naturupplevelser på Hallandsåsen, shopping och väldigt goda förbindelser till omvärlden.

LN_Tuvalyckan_allrum16-9.jpg

Välkommen till nya Båstad

Båstad är Sveriges tennisstad, med en av landets populäraste kuststräckor. Att bo här innebär lugn och ro, en aktiv fritid eller både och: kilometerlånga stränder med strand- och havsaktiviteter. Hallandsåsens natur, med vindlande stigar och spår. Vallåsens populära cykel- och skidanläggning. Ett sydsvenskt smörgåsbord av naturupplevelser, rekreation och motion.
oversikt_16-9.jpg
Brf Solgläntan Tuvelyckan Båstad

Hitta hem till Brf Solgläntan

Välkommen till Båstads nya smultronställe