norrvikensby_Ext02_Poolview_updated.jpg

Brf Norrvikens By 2.0

Exklusivt boende längs Bjärehalvöns vackra kustlinje vid Norrviken, Båstad

Upptäck det ultimata kustlivet vid Norrvikens By - en exklusiv bostadsutveckling som är belägen endast ett stenkast från havet, strax utanför Båstad.

Norrvikens By ligger i en öppen glänta på gränsen mellan Norrvikens Trädgårdar och Laholmsbuktens blåa glimmer - en idealisk plats för dem som söker en lugn och naturnära livsstil, endast tre kilometer från Båstad.

Här kommer du uppleva en spektakulär havsutsikt från varje hörn av ditt hem, tack vare de noggrant utformade fönsterpartierna och skjutdörrarna. Njut av en idyllisk livsstil omgiven av fantastisk natur - från vacker kustlinje till grönskande landskap. Med endast 24 exklusiva bostäder att välja mellan, kan du njuta av ett exklusivt och avskilt boende med havet, stranden och grönskan alldeles intill. Bostäderna håller just nu på att färdigställas för inflyttning till sommaren under juni.

Kontakta oss idag för att upptäcka din dröm vid Norrvikens By.

norrvikensby_storstuga_003.jpg
norrvikensby_kitchen_004.jpg
norrvikensby_Ext01_Streetview_Updated.jpg
Norrviken_kust_2_200421_30small.jpg

Välkommen till Sverige Toscana

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.